Vrijwilligersprojecten

Wij koppelen jullie aan NGO’s en andere organisaties in de regio Amsterdam die jullie hulp kunnen gebruiken en die goed aansluiten bij de visie en wensen van jullie bedrijf. We plannen en coördineren deze vrijwilligersprojecten voor groepen van elke grootte.

Lees meer

Strategisch advies voor MVO

Ben je er klaar voor om jullie MVO-strategie eens wat nader te bekijken? Onze consultants kunnen met jullie werken aan het ontwikkelen van een strategie waarmee je je team sterker kunt betrekken bij de MVO-waarden van jullie bedrijf, het versterken van belangrijke professionale vaardigheden en het ondersteunen van jullie merk. je je team sterker kunt betrekken bij de MVO-waarden van jullie bedrijf, het versterken van belangrijke professionale vaardigheden en het ondersteunen van jullie merk.

Lees meer

Workshops over MVO

Geef de bedrijfsleiding en de werknemers meer inzicht in de voordelen van vrijwilligerswerk en in nieuwe manieren van samenwerken. Wij ontwerpen de workshops en trainingen in nauw overleg zodat ze goed aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf.

Lees meer

Contact

Wıl je dat wıj een vrıjwıllıgersproject organıseren, advıes over MVO strategıe of bıj ons aan de slag als vrıjwıllıger? We horen graag van je!

Contact