Vrijwilligers-werk als bedrijf


We make it work.

Wil je impact maken samen met je team of bedrijf en iets terug geven aan de maatschappij in Amsterdam? 

Vrijwilligerswerk voor bedrijven is een mooie manier om je team dichterbij elkaar te brengen en daarnaast je CSR doelen als bedrijf ook werkelijkheid te zien worden door het doen van vrijwilligerswerk. Wij helpen jou om het perfecte project te vinden waar jij samen met je collega’s maatschappelijke impact kunt maken én organiseren alles van a tot z.

wij helpen jullie graag

Soorten vrijwilligerswerk voor bedrijven

Sociaal vrijwilligerswerk 

Maak impact en help kwetsbare mensen door aan de slag te gaan bij een opvanghuis, een zorglocatie voor ouderen of een buurthuis. Leer mensen kennen die je normaal niet tegenkomt door voor ze te koken, spelletjes met ze te spelen of samen een wandeling te maken. 

Praktisch vrijwilligerswerk 

Tijd om (letterlijk) kleur te brengen in de levens van kwetsbare Amsterdammers. Ga met je team aan de slag om bijvoorbeeld een (buurt)huis te schilderen, knap een speeltuin op of ga samen klussen op een kinderboerderij.  

"Groen" vrijwilligerswerk

Samen buiten de handen uit de mouwen is een mooie manier om als collega’s elkaar beter te leren kennen terwijl je werkt aan een groenere wereld. Help mee op een stadsboerderij, ga vuilprikken in één van onze parken in Amsterdam tijdens een culturele Trash Tour of tover een tuin van een zorginstelling of een privépersoon om naar een paradijsje! Er is genoeg groens te doen 

Koken & culinair vrijwilligerswerk 

Voor veel mensen in Amsterdam is een dagelijkse gezonde maaltijd niet vanzelfsprekend. Dus doe je schort om, pak je kookgerei erbij en maak samen met je collega’s een gezonde maaltijd voor bijvoorbeeld daklozen, bak pannenkoeken voor vluchtelingen of maak lunchpakketjes voor schoolgaande kinderen.  

Waarom samen met Adam Helpt werken?

  • Wij hebben veel ervaring met het opzetten van vrijwilligersdagen voor werknemers. Jullie bedrijf en de sociale gemeenschap zullen direct de impact zien en ervaren van de inzet van de vrijwilligers.
  • Wij kunnen in 4-6 weken een event plannen en organiseren.
  • Al tijdens de vrijwilligersactiviteit kan jullie bedrijf en de gemeenschap meteen al het verschil zien.
  • Door ons grote netwerk van maatschappelijke en andere organisaties in de regio Amsterdam, vinden we zeker een organisatie die goed bij jullie wensen aansluit.
  • Samen met jullie ontwikkelen we de vrijwilligersdag die goed aansluit bij de visie en missie van jullie bedrijf.
  • Wij bieden een low-budget alternatief voor de standaard teambuilding activiteiten.

Klaar om impact te maken in Amsterdam?

neem contact met ons op