Onze missie

We organiseren vrijwilligersprojecten die passen bij de normen en waarden van uw bedrijf. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft een impact op de samenleving, maar het draagt ook bij aan de ontwikkeling van de vaardigheden van werknemers en het komt de samenwerking van teams ten goede. Wij kunnen u laten zien hoe u dit kunt doen.

Maak het verschil!

Werknemers zijn trots en voelen zich meer betrokken bij het bedrijf als ze iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Door samen een project te doen, uit je comfort zone te stappen, krijgen werknemers de kans om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, beter te leren samenwerken en moeten ze soms creatieve en efficiënte oplossingen bedenken. Vrijwilligerswerk helpt werknemers om op een verfrissende manier als team samen te werken!

Een speciaal ontwikkeld programma

Wij ontwikkelen projecten en strategieën die passend zijn bij de specifieke doelstellingen van jullie bedrijf. Ons team organiseert de vrijwilligersprojecten en neemt alle logistieke organisatie uit handen. Daarnaast bieden wij strategisch advies voor MVO-beleid binnen de organisatie. We hebben een groot, relevant netwerk in Amsterdam, waardoor we altijd passende teambuildingsactiviteiten zullen vinden.

Maak deel uit van onze beweging

Wij willen een beweging op gang brengen waarbij bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en maatschappelijk betrokken raken bij de lokale gemeenschap. De stad Amsterdam biedt bedrijven unieke kansen, maar het is ook een stad met veel kwetsbare mensen. Samen kunnen we Amsterdam voor iedereen een mooiere plek maken.

Ons team

Brigitte Vonck-Makkinje - Bedrijfscoordinator

Bij het organiseren van projecten en het ontwikkelen van een custom made CSR strategie voor uw bedrijf vind ik het belangrijk om projecten te vinden die passen bij de waarden van het bedrijf en daarnaast een grote sociale impact zullen hebben op de mensen die jullie gaan helpen én op jullie werknemers.

Andressa Guimarães - Bedrijfscoordinator

Soms staan we verder weg van de mensen om ons heen dan dat wij denken. Er zijn veel mensen in Amsterdam die hulp nodig hebben, vaak zonder dat wij het weten. Bedrijven kunnen hier een belangrijke rol spelen en een positieve impact hebben op onze gemeenschap. Adam Helpt is er om hen hierbij te helpen.

Onze vrijwilligers

Jill Vanoncini

Carol Chong

Elma Brahimaj

Jennifer N.

Alexandra Pershyna

Pelinsu Yalcinsoy

Onze geschiedenis

Er zijn veel organisaties in Amsterdam die extra hulp kunnen gebruiken en waar persoonlijke aandacht een groot verschil kan maken. Twee organisaties in Amsterdam, Serve the City en Stichting Present, hebben hun krachten gebundeld in Adam Helpt. Adam Helpt organiseert sociale projecten voor bedrijven in Amsterdam. Adam Helpt gaat op zoek naar de beste match voor jouw team. Van een praktisch project tot sociale activiteiten voor kwetsbare mensen, er kan veel. Wij geloven dat we samen het verschil kunnen maken!

Contact

Wıl je dat wıj een vrıjwıllıgersproject organıseren, advıes over MVO strategıe of bıj ons aan de slag als vrıjwıllıger? We horen graag van je!

Contact