over ons


ons team & onze missie

Ons team 

Brigitte Vonck-Makkinje - Company Coordinator

Constance Barthes - Project Manager

Melissa Maikoe - Company Coordinator

Leonine Brunink - Communications

Onze missie

We organiseren vrijwilligersprojecten die passen bij de normen en waarden van uw bedrijf. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft een impact op de samenleving, maar het draagt ook bij aan de ontwikkeling van de vaardigheden van werknemers en het komt de samenwerking van teams ten goede. 

Maak het verschil!

Werknemers zijn trots en voelen zich meer betrokken bij het bedrijf als ze iets terug kunnen geven aan de maatschappij. Door samen een project te doen, uit je comfort zone te stappen, krijgen werknemers de kans om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, beter te leren samenwerken en moeten ze soms creatieve en efficiënte oplossingen bedenken. Vrijwilligerswerk helpt werknemers om op een verfrissende manier als team samen te werken!

Een speciaal ontwikkeld programma

Wij ontwikkelen projecten en strategieën die passend zijn bij de specifieke doelstellingen van jullie bedrijf. Ons team organiseert de vrijwilligersprojecten en neemt alle logistieke organisatie uit handen. Daarnaast bieden wij strategisch advies voor MVO-beleid binnen de organisatie. We hebben een groot, relevant netwerk in Amsterdam, waardoor we altijd passende teambuildingsactiviteiten zullen vinden.  

Maak deel uit van onze beweging

Wij willen een beweging op gang brengen waarbij bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen en maatschappelijk betrokken raken bij de lokale gemeenschap. De stad Amsterdam biedt bedrijven unieke kansen, maar het is ook een stad met veel kwetsbare mensen. Samen kunnen we Amsterdam voor iedereen een mooiere plek maken.

Onze project coördinatoren

Madalina

Claire

Arianna

Onze geschiedenis

Twee organisaties in Amsterdam, Serve the City en Stichting Present, hebben hun krachten gebundeld in Adam Helpt. Adam Helpt organiseert sociale projecten voor bedrijven in Amsterdam.   

Adam Helpt gaat op zoek naar de beste match voor jouw team. Van een praktisch project tot sociale activiteiten voor kwetsbare mensen, er kan veel. Wij geloven dat we samen het verschil kunnen maken! 

Contact

Wıl je dat wıj een vrıjwıllıgersproject organıseren, advıes over MVO strategıe of bıj ons aan de slag als vrıjwıllıger? We horen graag van je!

Contact