Samen met je team nog iets doen rond de kerstdagen?

Wij hebben de perfecte en Corona proof actie voor jullie bedrijf!

 

“Deze mensen wonen hier soms al dertig jaar, hun kinderen zijn hier opgegroeid. Zij kunnen niet zomaar weg.”

“De deken is ervan af getrokken, nu zie je hoe kwetsbaar deze mensen in de stad zijn.”

Het is life-changing. We kijken allemaal uit naar deze vrijdag 17th. Je kunt iets doen, het geeft het leven een doel.”

“We hebben deze voedelbank echt moeten opbouwen. De mensen stuurden uit angst en schaamte eerst hun buren of kinderen om een tas op te halen”

 

Elke week maken 500 gezinnen gebruik van een alternatieve voedselbank om eten te halen.

We willen deze gezinnen dit jaar, als ze voor hun wekelijkse boodschappen komen, verrassen met een extra kerstpakket. Wij gaan de uitdaging aan om 500 pakketten voor deze families te maken, maar we hebben veel hulp nodig! Doe je mee?!

Waarom: Er zijn gezinnen die het financieel moeilijk hebben vanwege Corona. Ze werkten als schoonmakers en in restaurants en er is momenteel bijna geen werk voor hen. Ze hebben het al maanden moeilijk en we willen ervoor zorgen dat ze rond kerst wat extra’s te eten hebben en zich geliefd voelen door veel mensen!

Wat: Wij willen jou en je team/ collega’s vragen om één of meerdere kerstpakketten voor deze families te maken. Zie dit als een uitgelezen kans om met je team nog even voor het einde van het jaar een geweldige tijd te hebben en ondanks Corona een verschil te maken in de stad.  Ga bijvoorbeeld met 4 collega’s vanuit huis aan de slag of spreek af wie wat mee neemt naar kantoor en vul samen met elkaar de boxen.
Bij adventskalenders ontvangen we normaal gesproken iets, maar we doen het nu andersom!  We geven elke dag iets weg.  Door elke dag een product in een doos te doen en als de doos gevuld is het aan deze families te geven.

Hoe: Het avontuur begint op 30 november en eindigt op 17 december. Je kunt het kerstpakket op de 16e of de 17e ’s ochtends in Amsterdam in Nieuw-West bezorgen.  Mail ons op [email protected] of vul het contactformulier in dat je mee wilt doen. Of bellen, want een beller is sneller op 020 2440272. Dan bespreken we de mogelijkheden en de verdere stappen!

Donatie

Geen tijd om te shoppen, maar vind je het wel een sympathiek project, doneren kan via deze Tikkie link, dan kopen wij een kerstpakket!