Voor maatschappelijke lokale, en sociale organisaties

Wij organiseren vrijwilligersprojecten en koppelen jouw organisatie of cliënt aan bedrijven die het verschil willen maken in Amsterdam.

Contact

Hoe wij werken

Laat ons weten wat jouw organisatie nodig heeft. Dit kan van alles zijn; van sociale uitjes met cliënten tot een praktische schilder- of opruimklus. Wijzijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën,dus vertel ons waarmee we kunnen helpen en het verschil maken.

Wij werken samen met allerlei verschillende bedrijven, van startups tot grote gevestigde namen. Op die manier kunnen we altijd een bedrijf vinden met vaardigheden die jullie nodig hebben om een klus te klaren of mensen blij te maken.

Om jullieorganisatieen eventuele locatie beter te leren kennen én om de plannen van het vrijwilligersproject met elkaar door te spreken, komen wij graag samen met iemand van het bedrijf die bij jullie aan de slag gaan langs.

Op de projectdag zijn wij aanwezig en werken wij samen met jullie en om dag tot een groot succes te maken. Wij zorgen dat alles soepel verloopt en dat het voor iedereen een leuke en betekenisvolle ervaring wordt.

Wanneer het project afgerond is, willen we graag horen hoe jullie het ervaren hebben. Ons doel is om een duurzame relatie (partnerschap) op te bouwen met jouw organisatie zodat we wellicht ook in de toekomst samen kunnen werken.

Contact

Wıl je dat wıj een vrıjwıllıgersproject organıseren, advıes over MVO strategıe of bıj ons aan de slag als vrıjwıllıger? We horen graag van je!

Contact