Partnerships


Informatie voor bedrijven

Wil je structureel vrijwilligerswerk aanbieden aan je medewerkers?

We bieden verschillende sponsorship en partnership mogelijkheden aan, waardoor het nog makkelijker wordt om aantrekkelijke vrijwilligersprojecten voor je medewerkers te faciliteren.  

Optie 1: Social Sponsorship

Laten we samen impact maken! Als stichting zijn wij afhankelijk van subsidies, giften en donaties om de stad Amsterdam leefbaarder te maken voor iedereen. Als jullie als bedrijf ervoor kiezen om ons jaarlijks financieel te steunen zorgen wij ervoor dat wij voor jullie organisatie een aantal verschillende vrijwilligersprojecten per jaar organiseren. Win win voor iedereen! 

Optie 2: Social partnership

Wij helpen jullie om maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel te maken van jullie bedrijfscultuur en DNA. Speciaal hiervoor hebben we het partnership programma ontwikkeld dat net iets dieper gaat dan ons social sponsorship programma.
Naast het organiseren en faciliteren van vrijwilligersprojecten, helpen we jullie als strategische partner om uw CSR doelen werkelijkheid te laten worden middels hands-on workshops en trainingen, impact dagen en impactreporting.  

 

Optie 3: Gepersonaliseerd partnership

Verschillende bedrijven hebben verschillende wensen. Daarom bieden wij ook partnerships op maat aan zodat wij jullie organisatie kunnen helpen om jullie specifieke impact doelen te realiseren. Of het nou gaat om vrijwilligerswerk, teambuilding, impactdagen of CSR advies & workshops – wij gaan graag met jullie in gesprek. 

Ben je enthousiast over onze partnership mogelijkheden?

Neem gewoon contact met ons op voor een (bel) afspraak. Vervolgens kunnen we samen bekijken waar je op zoek naar bent en bespreken we graag de verschillende opties. 

Neem contact op